Intim Massage

Intim massage på første date

Min date gav mig intim massage og fik mig til at komme.

Intim massage er suverænt til, at starte forspillet op på! Det oplevede jeg på min seneste date, hvor jeg fik en kærlig behandling af et par kyndige hænder. Forspillet er en vigtig del af sex, og med en fræk massage kan det ikke komme i gang bedre.

For mig er forspillet det vigtigste, det viser man er tilstedet i nuet og man er opmærksom på sin partner. Heldigvis havde min date den samme tilgang til tingende, for han startede med en intim massage.

Jeg ligger på maven i sengen, jeg kan mærke hans store stærke hænder tage fat i mine skulder. Efter lidt massage af mine skulder, flyttes hans hænder ned over lænden og han starter med at massere mine baller.

Hans kyndige hænder strejfer lige min fisse, imens ham er i gang med ballerne, min fisse er nu godt våd. Han stikker en finger op i fissen på mig, og massere min klitoris og g-punkt. Der går maximum fem minutter, til jeg kommer i en vild og våd orgasme.

Intim massage er ikke raket videnskab.

Det er ikke en videnskab, at kunne udføre en intim massage. Hvis du er god med hænderne, kan du nemt forkæle din partner på denne måde. Det kan gå begge veje fræk massage, i kan med fordel bytte roller og skiftes til og massere.

Hvis i ønsker det skal være mere sensuelt kan i tænde lidt levende lys, åbne en flaske bobler, og finde en god massage olie.

Du kan hvis du ikke har din egen partner, bestille intim massage på nettet. Der er flere sider som muffpage.com eller hotescort.nu.

Fræk massage er godt for kroppen.

En fræk massage er godt for din krop! Din krop udskiller nemlig endorfiner efter en orgasme, og de er med til at du bliver i bedre humør.

Hvilken mand ville ikke gerne gøre sin kvinde i godt humør? Så fyre find olie og lys frem, til en hyggestund men kæresten.

Eller er du i den situation du er single mand eller single kvinde. Du kan kigge på adultsex.dating efter en ny partner eller læse vore artikler.