Støvsuger tilbud: Billige støvsugere – bedst i test


Denne artikel handler om støvsugere. I løbet af artiklen vil jeg komme ind på følgende:

  • Tests
  • Antallet af watt er misvisende!
  • Find tilbud
  • Valg af mærke
  • Forhandlere

Støvsuger tests

Inden du køber en støvsuger, er det en god ide at læse forskellige tests igennem på nettet. Ved at købe en støvsuger, som har klaret sig godt i tests, sikrer du dig en støvsuger, som er i god kvalitet.
Der er blevet foretaget mange tests indenfor støvsugere. Bl.a. har forbrugermagasinet Tænk, foretaget en test af 64 forskellige modeller i 2011. Vinderen af testen blev en Electrolux ZUS 3932 B Ultra Silence, der har en pris på omkring 1400 kr.

Metropenge har foretaget en lidt mindre test, hvor der er blevet testet 3 forskellige posestøvsugere.Vinderen blev igen en model fra Electrolux, men denne gang modellen ZUS3980P, som fik 6 ud af 6 stjerner. En af grundene til at den blev vinderen, var pga. dens lave støjniveau. Prisen på denne model ligger på omkring 2.000 kr.

Antallet af watt er misvisende!

Mange vælger deres støvsuger ud fra, hvor mange watt den har. Men det er en helt forkerte kriterier at vælge sin støvsuger ud fra. Ifølge søndagsavisen, performer 4 ud af 5 støvsugere ikke med det antal watt, som producenten har angivet. I alle tilfælde bruger den færre watt en angivet.
Søndagsavisen testede desuden også om det var Philips modellen, eller Electrolux modellen, som var bedst til at suge støv op. Modellen fra Philips klarede sig dårligt, og formåede kun at suge 93,7 % af støven op, mens resten af støven blot blev sendt op i luften. Derimod formåede den model fra Electrolux at suge hele 99,8 % op.

Find tilbud på støvsugere

Den bedste måde at finde støvsuger tilbud på, er ved at kigge tilbudsaviser igennem. Der er mange steder, hvor det rent faktisk er muligt at spare 30-50 % på støvsugere, det handler bare om at finde tilbuddet! Hvis du gerne vil finde et godt støvsuger tilbud vil jeg anbefale, at du tager et kig på tilbudonline. Der kan du se, hvilke koncerner der har tilbud, hvor meget du kan spare, hvor længe tilbuddet vare og meget mere! Et rigtigt godt værktøj til at spare en masse penge!

Valg af støvsuger mærke

I dette afsnit vil jeg lave en lille beskrivelse af tre forskellige støvsuger mærker.

Electrolux er nok det bedste mærke indenfor støvsugere. De har mange år erfaring, og klarer sig virkelig godt i stort set alle de tests, der bliver foretaget.

Philips‘ modeller er altid i pænt design, og blev der foretaget nogle støvsuger tests, hvor der kun blev fokuseret på design, ville de helt sikkert vinde. Til gengæld er de ikke ligeså gode som dem, som kan fås fra Electrolux, på trods af at prisen ligger tæt på hinanden.

Volta leverer udmærket støvsugere, som ikke er alt for dyre. Det er ikke testvindere de leverer, men til gengæld får man et fin støvsuger, til få penge, som mange studerende nok har en interesse i.

Derudover er der også meget populære mærker som Nilfisk, Mielse, Bosch, Siemens og mange flere, som bestemt også leverer gode kvalitetsmodeller.

Støvsuger forhandlere

Der findes en masse forhandlere af støvsugere. I dette afsnit vil jeg henvise til nogle danske webshops forhandlere.

Whiteaway er forhandler af billige hvidevarer – og dermed også støvsugere. Der er et stort udvalg derinde, som faktisk er på 172 modeller.

Pixmania har “kun” et udvalg på 30 forskellige modeller. Om end ikke andet er det nogle fine modeller, som der sælges derinde.

Wupti har 109 forskellige modeller.

Kender du til flere webshops, som sælger støvsugere? Smid meget gerne en kommentar med et link. På forhånd tak.

There are no comments yet. Be the first and leave a response!

Leave a Reply

Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://lans.dk/billig-st%c3%b8vsuger-tilbud/trackback